Бургас - Апартаменти, стаи

Апартамент Морска градина

3001 02
 
Цени70-140 лв за помещението на вечер
022 bedsАпартамент (3), Лукс апартамент (4)
 
006 wifi pl 008 park pl 002 kitch pl 001 rest m 003 cafe m 007 pets m 009 pool m  
Button info 01Button site 01  

Апартамент Релакс

3002 02
 
Цени50-70 лв за помещението на вечер
022 bedsАпартамент (4)
 
006 wifi pl 008 park pl 002 kitch pl 001 rest m 003 cafe m 007 pets m 009 pool m  
Button info 01 

Апартамент Зоя

3003 02
 
Цени65-90 лв за помещението на вечер
022 bedsАпартамент (5)
 
006 wifi pl 008 park pl 002 kitch pl 001 rest m 003 cafe m 007 pets pl 009 pool m  
Button info 01 

Апартамент Панорама

3004 02
 
Цени100-120 лв за помещението на вечер
022 bedsАпартамент (8)
 
006 wifi pl 008 park pl 002 kitch pl 001 rest m 003 cafe m 007 pets pl 009 pool m  
Button info 01 

Оферта за собствениците на апартаментите